12-20 Αυγούστου κλειστά λόγω διακοπών

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Μετρητά κατά την παράδοση)
Πληρωμή στην εταιρία ταχυμεταφορών (courier) κατά την παράδοση των προϊόντων μας. Η υπηρεσία αντικαταβολής έχει επιπλέον επιβάρυνση 2,5 € (για δέμα μέχρι 2kg )+ 1 € για κάθε επιπλέον κιλό.

ΜΕ PAYPAL

Πατήστε το κίτρινο εικονίδιο της Paypal και κάντε εύκολα την πληρωμή σας στο ασφαλές περιβάλλον της.

MΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα με ασφάλεια που εξασφαλίζεται από την Τράπεζα Πειραιώς (η συναλλαγή δεν πραγματοποιείται στον ιστότοπό μας αλλά σε ειδικό ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς).

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση χρημάτων χρημάτων στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5242 0035 75529

ΙΒΑΝ : GR 22017 22420 00524 20035 75529

ΑΦΟΙ ΜΕΪΜΑΡΙΔΗ Ο.Ε

Η παραγγελία ακυρώνεται αν η κατάθεση δεν γίνει μέσα σε 48 ώρες.

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας, και ως αιτιολογία, τον αριθμός παραγγελίας σας. Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης θα πρέπει να το αποστείλετε στο info@toolsland.gr

Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τραπέζης, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας. Κάθε παραγγελία εκτελείται κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων. Ενδέχεται η κατάθεσή σας να μην είναι άμεσα «ορατή» στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, οπότε και μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή. *Εαν η πληρωμή γίνει με μεταφορά χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό και η  μεταφορά αφορά διαφορετικές τράπεζες τότε η προμήθεια  θα επιβαρύνει τον πελάτη. (Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν το λάβει υπόψη κατά την μεταφορά). Θα επικοινωνήσουμε μαζί του για να καλύψει το κόστος της τραπεζικής προμήθειας πριν γίνει η αποστολή της παραγγελίας).