12-20 Αυγούστου κλειστά λόγω διακοπών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, με προθεσμία εντός 7 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής που είναι 2,50€ και το τυχόν κόστος επαναποστολής που είναι 2,50€. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην αρχική κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλ. χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί, λειτουργήσει ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Μαζί θα πρέπει να μας στείλετε και την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η αποστολή πιστωτικού τιμολογίου από την εταιρία μας, θα σας αποσταλεί από την ημερομηνία κι έπειτα, που θα έχουμε παραλάβει στις εγκαταστάσεις μας τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, θα ήταν χρήσιμο να ελέγχετε την κατάσταση των διατιθέμενων προϊόντων όπως και το άθικτο της συσκευασίας τους προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφής χρημάτων αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.  Το κόστος των μεταφορικών και το τυχόν κόστος αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση ελλαττωματικών ή λάθος προϊόντων εμείς αναλαμβάνουμε το κόστος επιστροφής και τυχόν επαναποστολής των κατάλληλων προϊόντων. Εσείς θα πρέπει να παραδώσετε τα ελλαττωματικά ή λάθος προϊόντα στον υπάλληλο της εταιρίας courier που θα σας φέρει τα σωστά προϊόντα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα https://toolsland.gr δε δέχεται επιστροφές προϊόντων που έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί εφόσον είναι κατάλληλα, εκτός και αν το προϊόν που παραλάβατε, έχει ελάττωμα στη λειτουργία το οποίο να αντιτίθεται στην εγγύηση και στις προδιαγραφές του κατασκευαστή  (μπορείτε να το αναφέρετε στη φόρμα επιστροφής σε μήνυμα ως αιτιολογία) ή αν υπάρχει εμφανές ελάττωμα εξωτερικά , για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε αν το φωτογραφίσετε με ευκρίνεια, αποστέλλοντας τη φωτογραφία σας στο info@toolsland.gr ή στο sales@toolsland.gr  .